Bună ziua, am avut un accident de munca în Spania, în urma căruia am suferit o fractura la piciorul stâng, am fost operat, iar acum sunt în medical,pot sa merg in România în acest timp?
Bineanteles, dar nu uitati totusi ca ingrijirile pe care le primiti in Spania sunt mult mai corecte si fara bacsis daca ati lucrat cu contract de munca si asigurari complementare.
Cel mai bine este sa discutati cu firma unde sunteti angajat cu CIM si cu medicul curant care urmareste evolutia dvs. in timp si elibereaza certificatul medical.
De regula se stabileste un tratament de recuperare medicala si chiar se stabilesc conditiile si institutiile in care se face aceasta reabilitare. Tratamentul de recuperare este supus verificarii/ urmaririi in teren.
Somaj ue
ionut214
Am si eu o rugaminte la cine e in masura sa ma ajute cu o informatie.Se poate beneficia de indemnizatie de somaj in Spania daca cel care o solicita a ... (vezi toată discuția)
Munca in spania
mibut
Buna ziua,
Am primit o oferta de job in Spania si am cateva nelamuriri pe care v-as ruga sa mi le clarificati daca se poate.
1. Ce acte imi trebuie ... (vezi toată discuția)