avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Branșament gaze
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Branșament gaze

Bună dimineața am făcut cerere de racordare la gaze naturale după care au venit au măsurat și după câteva zile au sunat-o pe sotie si i-a spus pretul 4.500 racordarea și 4.600 instalația pe proprietate 2 consumatori aragaz și centrală.Cum aflu daca au crescut pretul nejustificat,distanta de la conducta de gaze este de aproximativ 4-4,5m asfalt și 2.5-3m pământ până la gard.Locuiesc în mediul rural.va intreb pentru ca mi se pare foarte mult în comparație cu ordinul acela 263 dat de ANRE
parca din septembrie 2018 în care spune prețurile maximale .Deci va rog cum pot calcula sau afla daca nu au calculat "eronat".va multumesc.

Alte discuții în legătură

Monopol pentru racordarea la gaze neatitu neatitu In urmă cu doi ani,bucurie mare: m-am racordat la gaze naturale! La implinirea a doi ani: verificare obligatorie instalație gaze,plus 2 consumatori( aragaz ... (vezi toată discuția)
Nr.lege sau ordin de obligativitate montare detectoare gaz Elidor Elidor Buna seara, stiu ca dupa tragedia de la \"colectiv\" a fost dat ceva-lege sau ordin- de obligativitate a consumatorilor casnici de montare a unei electrovalve ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie de gaze la un bloc giotto_2016 giotto_2016 Buna ziua! In luna martie in blocul in care locuiesc, a avut loc o scurgere de gaze de la conducta principala de alimentare a blocului. Vecinii au anuntat ... (vezi toată discuția)