avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din supermarket

Buna ziua! Acum 2 saptamani am fost la cumparaturi in auchan, mi am pus in cos produsele alimentare si apoi m am dus la raionul de make up de unde am luat cateva produse destul de scumpicele..le am bagat in rucsac crezand ca voi putea "scapa" fara sa le.platesc. am ajuns la casa unde am platit produsele alimentare si de acolo m a luat domnul de la securitate sa ma verifice, a gasit produsele si a chemat politia. Am ajuns la politie, am declarat ce am spus mai sus ca nu am avut bani pt acele machiaje si ca regret fapta.(produsele fiind recuperate de cei din supermarket...practic nu au iesit cu nimic in -) Mentionez ca este prima abatere si cazierul meu este unul curat, eu avand 21 de ani... imi.puteti spune cam ce pedepse ma asteapta in conditiile astea?
Ultima modificare: Marți, 11 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Ce valoare aveau bunurile sustrase?
In jur de 500 de lei....
Probabil o sa se dispuna o solutie de renuntare la up.
Si in cazul in care nu se renunta la up?
Va trimite in judecata.
Aveti posibilitatea sa va impacati cu persoana vatamata, situatie in care se dispune clasarea.

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket Anamariacatalina Anamariacatalina Am fost chemată la judecătorie printr o citație in care scria renunțare urmărire penală, am furat dintr-un supermarket niște alimente, am confirmat la ... (vezi toată discuția)
Furt supermarket Gabcldsilentstrike Gabcldsilentstrike Buna seara. Am furat din supermarket un produs in valoare de 240 lei. Cei de la securitate m-au prins si au chemat politia. Am achitat valoarea produsului iar ... (vezi toată discuția)
Confirmare rup FlorinStoian1991 FlorinStoian1991 Bună ziua! Ce înseamnă dacă ești chemat în instanță pentru confirmare renunțare la urmărirea penală? Voi fi audiat? Pot primi o condamnare? ... (vezi toată discuția)