avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daune asigurare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daune asigurare

Bună ziua in urma cu aproximativ un an de zile am căzut am fost operata la genunchi de doua ori iar diagnosticul a fost osteocondrita disecată si leziune de menisc . Fiind asigurata am făcut dosarul si l-am predat acum firma de asigurări mi-a răspuns printr-o scrisoare refuzul privind indemnizația de asigurare . Vreau să întreb dacă este posibil așa ceva ? Din moment ce esti asigurat trebuie să fi despăgubit in caz de accident sau intervenții chirurgicale nu ???
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 17:17, 11 Iunie 2019
Presupun ca faceti referire la o asigurare de viata (sanatate) incheiata cu o companie de asigurari. care este motivul pentru care nu vi se acorda despagubirea? depinde ce clauze aveti in polita de asigurare.Informatiile pe care le gfurnizati sunt insuficiente pentru a va putea raspunde concret

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident de munca - concediu medical elisabeta05 elisabeta05 In urma unui accident de munca,care a avut loc in luna august si care s-a soldat cu o entorsa genunchi drept, si ulterior in urma unui RMN efectuat s-a ... (vezi toată discuția)
Accident de munca margo_sys margo_sys Am suferit o leziune de menisc in urma unui accident de munca. Intervenția chirurgicală este obligatorie si urgenta . Am dreptul de despagubiri din parted ... (vezi toată discuția)
Interventie chirurgicala ca urmare a unui accident, asigurare de sanatate daune dariaoana dariaoana Buna ziua.am o nelamurire.am o asig de viata cu clauza ce contine despagubire pentru interventie chirurgicala ca urmare a unu accident.Am avut un accident la ... (vezi toată discuția)