avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conflicte de munca intre colegi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conflicte de munca intre colegi

Cum se procedeaza cand un coleg aduce acuzatii grave altui coleg care are o imagine buna in comunitate si este apreciat in domeniul de activitate?Respectiv, acesta incearca denigrarea in fata colegilor privind unele fapte care nu pot fi probate nici de el si nici de catre institutia despre care el zice ca a fost afectata, imputa ocuparea posturilor altor colegi de catre persoana denigrata, il exclude din schema obligatorie de colaborare netrimitand email-urile colective si persoanei acuzate,, incearca injosirea persoanei in fata conducerii sugerand anumite fapte pe care el le-ar sti insa nu le poate proba, ba mai mult, colegii n u ii impartasesc punctul de vedere si il izoleaza pe acuzator datorita acestor practici cunoscute in cadrul grupului. La ce lege se poate face apel, in conditiile in care: i se face o imagine defaim[toare, este impiedicat sa ia decizii profesionale corecte, prin acuzatii de genul "datorita tie am pierdut cutare oportunitate" etc. Se stie ca CSR si responsabilitatea corporativa descurajeaza astfel de practici. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Conflicte intre colegi annahm11 annahm11 Cum se procedeaza cand un coleg aduce acuzatii grave altui coleg care are o imagine buna in comunitate si este apreciat in domeniul de activitate?Respectiv, ... (vezi toată discuția)
Judecatori impartiali sau simpli agenti ai statului? Roland Mindrila Roland Mindrila Cum sa dea judecatorul o hotarare impotriva Statului care il plateste? La randul sau, justitiabilului nu mai poate avea incredere in actul de justitie, in ... (vezi toată discuția)
Denigrarea imaginii ContSters206541 ContSters206541 Buna seara, am si eu o intrebare si va multumesc anticipat daca ma puteti lamuri. Sunt contabil in cadrul unei asociatii de proprietari si am probleme cu unul ... (vezi toată discuția)