avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conflicte intre colegi
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conflicte intre colegi

Cum se procedeaza cand un coleg aduce acuzatii grave altui coleg care are o imagine buna in comunitate si este apreciat in domeniul de activitate?Respectiv, acesta incearca denigrarea in fata colegilor privind unele fapte care nu pot fi probate nici de el si nici de catre institutia despre care el zice ca a fost afectata, imputa ocuparea posturilor altor colegi de catre persoana denigrata, il exclude din schema obligatorie de colaborare netrimitand email-urile colective si persoanei acuzate,, incearca injosirea persoanei in fata conducerii sugerand anumite fapte pe care el le-ar sti insa nu le poate proba, ba mai mult, colegii n u ii impartasesc punctul de vedere si il izoleaza pe acuzator datorita acestor practici cunoscute in cadrul grupului. La ce lege se poate face apel, in conditiile in care: i se face o imagine defaimatoare, este impiedicat sa ia decizii profesionale corecte, prin acuzatii de genul "datorita tie am pierdut cutare oportunitate" etc. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:57, 18 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați o acțiune în răspundere civilă delictuală, solicitând repararea prejudiciului moral astfel cauzat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflicte de munca intre colegi annahm11 annahm11 Cum se procedeaza cand un coleg aduce acuzatii grave altui coleg care are o imagine buna in comunitate si este apreciat in domeniul de activitate?Respectiv, ... (vezi toată discuția)
Calomnie jacquelline jacquelline Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu următoarea speta: o persoana lucrează de 10 ani intr-o firma. Este o persoana bine pregatita profesional, își face ... (vezi toată discuția)
denuntare a unei situatii neadevarate la organele de politie..?? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca o persoana face unele afirmatii cu caracter denuntator impotriva unei persoane, deasemeni aceleasi afirmatii, si prin unele precizari intr-un dosar al ... (vezi toată discuția)