avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Internare nonvoluntara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Internare nonvoluntara

Buna ziua, acum câteva săptămâni mi-am dus soția la spital cu salvarea și politia, are început de scrizofenie, a fost diagnosticata de 10 ani, am dus-o din cauza că a întrerupt tratamentul pentru a avea copii, aproximativ 8 luni, medicul curant a pus-o pe soție sa semneze internare voluntară, după 2 săptămâni am vrut sa o iau acasă din motive medicul nu comunica cu mine care sunt soțul ei, nu îmi spunea cum se simte, ce tratament ia...etc și nu îmi convine nici condițiile, am vrut sa o transfer la un alt spital sau sa o duc la medicul ei psihiatru care o avea în grijă, sa ii de-a tratament acasă, părinți ei sau opus, și au început să mă amenințe ca o va scoate fara discernământ și că va desface cununia civila și că îi va lua și apartamentul sotie și o va trece curator pe mama ei, părinți ei au cerut medicului curant sa îi facă internare nonvoluntara, soția e conștientă lucidă coerenta, cu tratament, daca va fi internata nonvoluntar ii va pata dosarul medical și îi va fi mai greu sa se angajeze, eu am stabilit că va rămâne internata voluntar pana când consideră medicul și sotia vrea la fel, voluntar! In 10 a fost la judecătorie pentru internare nonvoluntara dar nu sa prezentat din partea spitalului...și să amânat in 24 iunie

Alte discuții în legătură

Internare nevoluntara după 31 de zile ..sorin, ..sorin, Sunt căsătorit de 1 luna de zile, am internat soția cu poliția și salvare , am decis acest lucru pentru că de 6 luni soția nu și-a luat tratamentul ... (vezi toată discuția)
Spital renunță la internarea nonvoluntara pentru că nu au o decizie a comisiei ..sorin, ..sorin, Azi in data de 24 iunie sa judecat din nou internarea nonvoluntara, ceea din urmă nu sa prezentat juristul spitalului, la ora 16 se va da o hotărâre din ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi ajut sotia? anonim2009 anonim2009 buna ziua in urma cu 1 saptamana pe 19- sotia mea - a fost luata cu acord sau fara nu stiu- de acasa si a mers la parinti. La acel moment eram plecat din ... (vezi toată discuția)