Buna ziua, acum câteva săptămâni mi-am dus soția la spital cu salvarea și politia, are început de scrizofenie, a fost diagnosticata de 10 ani, am dus-o din cauza că a întrerupt tratamentul pentru a avea copii, aproximativ 8 luni, medicul curant a pus-o pe soție sa semneze internare voluntară, după 2 săptămâni am vrut sa o iau acasă din motive medicul nu comunica cu mine care sunt soțul ei, nu îmi spunea cum se simte, ce tratament ia...etc și nu îmi convine nici condițiile, am vrut sa o transfer la un alt spital sau sa o duc la medicul ei psihiatru care o avea în grijă, sa ii de-a tratament acasă, părinți ei sau opus, și au început să mă amenințe ca o va scoate fara discernământ și că va desface cununia civila și că îi va lua și apartamentul sotie și o va trece curator pe mama ei, părinți ei au cerut medicului curant sa îi facă internare nonvoluntara, soția e conștientă lucidă coerenta, cu tratament, daca va fi internata nonvoluntar ii va pata dosarul medical și îi va fi mai greu sa se angajeze, eu am stabilit că va rămâne internata voluntar pana când consideră medicul și sotia vrea la fel, voluntar! In 10 a fost la judecătorie pentru internare nonvoluntara dar nu sa prezentat din partea spitalului...și să amânat in 24 iunie