avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Spital renunță la internarea nonvoluntara pentru că ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Spital renunță la internarea nonvoluntara pentru că nu au o decizie a comisiei

Azi in data de 24 iunie sa judecat din nou internarea nonvoluntara, ceea din urmă nu sa prezentat juristul spitalului, la ora 16 se va da o hotărâre din parte judecătoriei, vreau să întreb cum pot sa procedez pentru a schimba medicul curant cu un alt medic, unde mă adresez, și cum pot proceda pentru a o duce să facă buletinul, îl are expirat de aproximativ 30 zile, medicul a transmis pe părinți soție că vor veni cei de la poliție în spital sa ii facă buletin! De multe ori medicul mă dezinformează și nu îmi răspunde la cum se simte soția , ce tratament ia....etc . O data medicul mă făcut nebun și hot.

Alte discuții în legătură

Internare nonvoluntara ..sorin, ..sorin, Buna ziua, acum câteva săptămâni mi-am dus soția la spital cu salvarea și politia, are început de scrizofenie, a fost diagnosticata de 10 ani, am dus-o ... (vezi toată discuția)
Procedura de internare nonvoluntara după 34 zile ..sorin, ..sorin, Buna ziua, vreau sa vă întreb cum pot proceda la procesul de internare nonvoluntara, îmi doresc că sotia sa fie examinată de o alta comisie, si schimbarea ... (vezi toată discuția)
Internare nevoluntara după 31 de zile ..sorin, ..sorin, Sunt căsătorit de 1 luna de zile, am internat soția cu poliția și salvare , am decis acest lucru pentru că de 6 luni soția nu și-a luat tratamentul ... (vezi toată discuția)