avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura de internare nonvoluntara după 34 zile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura de internare nonvoluntara după 34 zile

Buna ziua, vreau sa vă întreb cum pot proceda la procesul de internare nonvoluntara, îmi doresc că sotia sa fie examinată de o alta comisie, si schimbarea medicului curant, medicul spune că e într-o stare acuta, eu nu vad acest comportament la soția mea, și încă un lucru care mă ingrijoreaza e că medicul nu comunica cu mine, nu îmi răspunde la întrebări, in urma cu 3 săptămâni mia spus că o va trimite la terapie de grup, ceea ce nu a făcut, plus că are buletinul expirat , in 12 mai ne-am căsătorit, când am întrebat medicul de facerea buletinul medicul a răspuns că vor veni cei de la poliție în spital sa îl facă, soția a primit zile de învoire de la medic, buletinul vechi e la spital de la data internări!! Avocatul va fi din oficiu la internarea nonvoluntara!! Va rog să mă informați cu ceea ce pot face!

Alte discuții în legătură

Spital renunță la internarea nonvoluntara pentru că nu au o decizie a comisiei ..sorin, ..sorin, Azi in data de 24 iunie sa judecat din nou internarea nonvoluntara, ceea din urmă nu sa prezentat juristul spitalului, la ora 16 se va da o hotărâre din ... (vezi toată discuția)
Amânarea hotărâri judecătorești ..sorin, ..sorin, Ieri spitalul a trimis în judecată pentru internare nonvoluntara pe soția mea, cu toate că medicul curant ea dat drumul acasă cu bilet de învoire. ... (vezi toată discuția)
Internare nonvoluntara ..sorin, ..sorin, Buna ziua, acum câteva săptămâni mi-am dus soția la spital cu salvarea și politia, are început de scrizofenie, a fost diagnosticata de 10 ani, am dus-o ... (vezi toată discuția)