avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Amânarea hotărâri judecătorești
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Amânarea hotărâri judecătorești

Ieri spitalul a trimis în judecată pentru internare nonvoluntara pe soția mea, cu toate că medicul curant ea dat drumul acasă cu bilet de învoire. Juristul spitalului nu a avut o decizie a comisiei, au avut doar o nota de informare, până la urmă spitalul și-a retras internarea nonvoluntara. Mâine se va pronunța , soluția urmând a fi pusa la dispoziția partilor prin intermediul grefei instante in conformitate.cu art. 396 alineat 2 c.p.c.
Nu am înțeles mare lucru, cine mă poate lumina ...?
Cel mai recent răspuns: ..sorin, , utilizator 21:01, 25 Iunie 2019
O sa vedeti pe portal pronuntarea sau puteti sa mergeti sa va interesati la arhiva/relatii cu publicul.
Mergeti la arhiva daca vreti sa aflati mai repede.
Mulțumesc.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Mergeti la arhiva daca vreti sa aflati mai repede.

Mulțumesc

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

O sa vedeti pe portal pronuntarea sau puteti sa mergeti sa va interesati la arhiva/relatii cu publicul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua OlgutaC OlgutaC Fratele meu se afla in divot cu sotia, Divortul intentat din Iunie anul trecut. Au avut 4 infatisari, inclusiv proba cu martori. Sotia nu il lasa sa isi vada ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii alpinada alpinada Buna seara, De cate ori se poate amana pronuntarea intr-un proces? Exista un proces/procedura prin care se poate afla de ce se amana de mai multe ori ... (vezi toată discuția)
Am avut un dosar de cerere marire pensie alimentara..ultima sedinta ... johnfdi johnfdi Am avut un dosar de cerere marire pensie alimentara..ultima sedinta fiind pe 5 ianuarie 2021..pr site instantei apare ca cererea a fost acceptata si ma obliga ... (vezi toată discuția)