avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Refuz bonus la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Refuz bonus la locul de munca

Buna ziua,

Incepand cu luna februarie pana in aprilie am fost angajat in cadrul unei companii care in functie de vanzari primeam un bonus in tickete dar acesta venea cu interziere cam 2-3luni si eu dupa demisie am luat legatura cu seful de echipa si mi-a spus ca eu nu mai am de luat nimic pentru ca nu mai lucrez, bonusul a venit dar seful de echipa si fostii colegi si-au insusit si bonusul meu, ce este de facut? Am muncit degeaba?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:42, 12 Iunie 2019
Puteti sesiza ITM-ul si/sau actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema ssimona_ ssimona_ Buna ziua! Am si eu o problema la locul de munca.. Este primul meu job si nu prea stiu cum as putea proceda... Problema este ca aceasta firma profita de ... (vezi toată discuția)
Bonusuri vs salariu EpsioloN EpsioloN Buna seara. Lucrez intr-un call center , cand m-am angajat mi sa spus ca o sa am salariu fix +bonusuri in functie de target. 2 luni de zile nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Neplata ultimului salar Stefanescu Loredana Stefanescu Loredana Buna ziua! As avea si eu o problema, este mult de povestit, o sa incerc sa fiu cat mai la subiect. Am muncit din noiembrie 2009 pana in februarie 2010 la un ... (vezi toată discuția)