avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Respingerea acordului de recunoaștere a vinovăției
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Respingerea acordului de recunoaștere a vinovăției

Buna ziua. Am provocat un accident doar cu daune materiale ,m-am speriat si am plecat dar m,am intors, însă am avut alcoolemie 0,47 in aerul expirat si 1,15 respectiv 1,25 la sânge. Am achitat daunele materiale provocate. Am încheiat un acord cu procurorul pentru recunoașterea vinovăției care a fost respins. Nu stiu ce am de facut in continuare, imi puteti da un răspuns cu pasii de urmat? Va multumesc anticipat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Urmeaza ca procurorul sa intocmeasca rechizitoriu si sa va trimita in judecata, asigurati-va apararea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere sub influenta bauturilor alcoolice rreaper93 rreaper93 Buna ziua am o intrebare Un unchi de-al meu, a avut ideea \"geniala\" sa se urce baut la volan si a provocat daune materiale, o masina din fata punand ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier cod penal 2014 zycos zycos Copil de 6 ani accidentat ( in localitate, in afara partii carosabile fara urme de franare doar urme de derapare si viteza de 67 km/ora conform expertizei) de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan DumanIrina DumanIrina Buna ziua! Referitor la sanctiunile aplicate in urma descoperirii unei persoane conducand sub influenta bauturilor alcoolice, imi e neclara multitudinea de ... (vezi toată discuția)