avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu firma fara acordul co-proprietarilor
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu firma fara acordul co-proprietarilor

Vă salut,

am o situație și, în ciuda faptului că am încercat să o rezolv prin dialog, nu am ajuns la niciun rezultat și îs nevoit să apelez la autorități.

- fosta soție, cu care încă împart casa- bun comun, și-a înființat sediu social și punct de lucru în garajul (deținut în comun), fără acordul meu.
Nu știu cum, că nu mi-a cerut să semnez niciun act!

Ea va folosi acel garaj pe post de depozit și atelier, fapt pentru care persoane străine vor intra acolo.
Ideea e că în garaj am bunuri, scule și alte obiecte și nu îmi doresc ca oricine să intre. Nu cred că este nici sigur și nici corect.

Ce pot să fac?

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar dupa divort-hotarare definitiva georgeconstantin georgeconstantin Buna seara Am divortat in anul 2013,hotarare definitiva.Ii platesc paratei 1/4 din pensia mea,ca renta viagera.N-am avut copii. In anul 2015 am inaintat ... (vezi toată discuția)
Motivul unei incheieri de admitere in principiu nefavorabila danielst danielst Am si eu cateva nelamuriri si v-as ruga daca se poate sa-mi transmiteti un raspuns.Acestea sunt legate de un proces de partaj la care am solicitat ca la ... (vezi toată discuția)
Schimbare cheie yalã Cristian Marian Cristian Marian Divorț în apel. Prima instanță mi-a încredințat minorul mie. Fosta soție a schimbat yala la ușa apartamentului, proprietate ... (vezi toată discuția)