avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înființarea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înființarea unei firme

Bună seara,
Doresc să înființez o firma de transport marfa,pot pune sediul firmei într-un apartament? Trebuie sa modific contractele de apa,gaze,etc.? Trebuie să plătesc loc de parcare la primărie? Trebuie să am și punct de lucru?
Mulțumesc anticipat,o seara frumoasa
Cel mai recent răspuns: Maria 24 , utilizator 23:48, 13 Iunie 2019
Bună ziua,

Da puteți pune sediul într-un apartament, ideal într-o singură cameră identificată prin releveu.
Bună ziua,

Da puteți pune sediul într-un apartament, ideal într-o singură cameră identificată prin releveu.
Mulțumesc frumos
Buna ziua. Da, puteti inregistra sediul social intr-un apartament si sa aveti un punct de lucru, daca este cazul. Nu trebuie sa modificati contractele pentru utilitati ci sa specificati in contractul de comodat/inchiriere faptul ca platile vor fi facute de catre societate, urmand a transmite dovada platilor si facturile la contabilitate. Binenteles, vorbiti si cu expertul contabil pentru a face inregistrarile corespunzatoare. Pentru alte detalii, ma puteti contacta in privat. O zi buna
Mulțumesc frumos pentru răspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un srl cu cod caen 4791 GeorgeCristian04 GeorgeCristian04 Buna ziua. Am un SRL cu cod caen 4791, deschis in baza unui contract de comodat la apartamentul sotiei, fara activitate la sediu. La sugestia contabilei, ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)