avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare-cumparare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare-cumparare imobil

Buna ziua,
Se poate vinde un imobil daca titlul de proprietate a fost emis in 01.2010, conform legii 247/2005 ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 21:26, 12 Iunie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Mergeti la un notar cu actele si el va va lamuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea mostenitorilor in titlul de proprietate ghita_28 ghita_28 Buna seara, am si eu o intrebare legat de emiterea Titlurilor de Proprietate,in acord/coroborat cu prevederile legilor succesorale de care Comisiile ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde proprietatea? iulian910 iulian910 Buna ziua, Doresc sa cumpar o proprietate de la cineva, iar acel cineva are titlul de proprietate eliberat in data de 04.01.2010, este eliberat conform legii ... (vezi toată discuția)
Este necesar titlu de proprietate pe un teren aflat inscris in cartea funciara din 1988? dania_992001 dania_992001 Buna seara. In 1988 s-a inscris in cartea funciara dreptul de proprietate asupra casei+gradinii de la tara a mamei mele si a unchiului meu. In 1994 cand a ... (vezi toată discuția)