avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotărâre judecătorească
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotărâre judecătorească

Mi a fost admisă acțiunea de constatare act juridic nulitate absoluta , pe baza acestui act de schimb declarat nul,s a intabulat pârâta in carte-funciară cu terenul meu.
Prezicez ca mi s a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenului inainte sa promovez acțiunea prin care s a constatat nulitatea absoluta a actului.
Se poate face cerere la ocpi de radiere Sa mi înscriu dreptul de proprietate real ??? pe baza hotărârii definitive in caz ca actul cu care a fost realizata intabularea pârâtei a fost desființat ,ținând cont ca legea spune ca toate încheiate de actul lovit de nulitate absoluta nu mai sunt valabile.

Va multumesc !
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
Bytusi211, utilizator

Alte discuții în legătură

Ocpi intabulare radiere Bytusi211 Bytusi211 Mi a fost admisă acțiunea de constatare act juridic nulitate absoluta , pe baza acestui act de schimb declarat nul,s a intabulat pârâta in carte-funciară ... (vezi toată discuția)
Carte funciara radiere Bytusi211 Bytusi211 Buna seara. S a constatat nulitatatea absoluta a unui act de schimb , cu care pârâtul s a intabulat in cartea funciară . Pe baza actului declarat nul ... (vezi toată discuția)
Intabulare Bytusi211 Bytusi211 mi S a reconstituit dreptul de proprietate pe baza legii fondului funciar dupa autorul nostru pf teren din cartea funciară in care pârâta a fost ... (vezi toată discuția)