avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare

mi S a reconstituit dreptul de proprietate pe baza legii fondului funciar dupa autorul nostru pf teren din cartea funciară in care pârâta a fost intabulată printr o sentința “”titlu”” ufrauda lege care a fost ulterior desființat de nulitatea absoluta .printr o hotărâre judecătorească
Pe lângă nulitate s a constatat și ca intabularea nu ne este opozabila .
“”Sentința prin care pârâta s a intabulat in cf nu este opozabila moștenitorilor proprietarului tabular ... “ deoarece aceasta Nu era proprietar asupra terenului respectiv .”” Frauda lege””
dețin doua hotărâri judecătorești definitive

Pe baza acelor sentințe și considerente rezultate . Pot sa fac cerere la ocpi de intabulare sa mi înscriu dreptul de proprietate ???

Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
Bytusi211, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 16:07, 2 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Luati legatura cu un avocat din zona care sa va lamureasca dupa ce constata ce vreti sa spuneti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocpi intabulare radiere Bytusi211 Bytusi211 Mi a fost admisă acțiunea de constatare act juridic nulitate absoluta , pe baza acestui act de schimb declarat nul,s a intabulat pârâta in carte-funciară ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească Bytusi211 Bytusi211 Mi a fost admisă acțiunea de constatare act juridic nulitate absoluta , pe baza acestui act de schimb declarat nul,s a intabulat pârâta in carte-funciară ... (vezi toată discuția)
Revocare donatie pentru survenienta de copil mocanudan mocanudan Am revocat o donatie cu 4 terenuri pentru survenienta de copil. Instanta a revocat-o definitiv si irevocabil, in hotararea acesteia stipulandu-se clar ... (vezi toată discuția)