avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract perioada determinata

In compania in care lucrez am contract pe perioada determinata, dupa ce cele 36 de luni de contract pe perioada determinata o sa se indeplineacsa firma imi pote prelungi contractul tot pe perioada determinata sau este obligata sa realizeze un contract pe perioada nedeterminata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 13 Iunie 2019
De prelungit nu vi se mai poate prelungi . In acest caz, exista doua optiuni :
- fie modifica durata c.i.m. in nedeterminata

- fie va incheie un alt c.i.m. pe durata determinata de maxim 12 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca torr10 torr10 pe 25-04-2012 am fost angajat la o firma unde am mai lucrat pe o perioada de 3luni dupa asta mi-au prelungit cu 3luni acum mi-au prelungit iar pe 3luni pana ... (vezi toată discuția)
Pana cand se poate prelungi un contract de munca pe perioada determinata? micaelamicaela micaelamicaela Buna ziua, De cate ori se poate prelungi un contract de munca pe perioada detrminata si cu cate zile? Eu am fost angajata initial pe o perioada de 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului de munca cr15t1 cr15t1 Buna ziua sunt angajat al unei firme de 9 luni. Mi s-a prelungit contractul de munca de 3 ori pana acum tot pe cate 3 luni. Acum mi s-a prelungit a 4-a oara ... (vezi toată discuția)