avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Garant la imprumut
Discuție deschisă în Executare silită

Garant la imprumut

Buna ziua! Sunt garantul unui imprumut pe care titularulnu mai vrea sa plateasca. Eu sunt angajat recent cu salar de minim pe economie, am imprumutul meu personal, pe care platesc in fiecare luna si care este aproximativ 45% din salar. Cat mai poate retine cealalta banca pentru plata celuilalt imprumut la care sunt garant? Acum se procedeaza la executarea silita, nu am pe nume decat o masina si o parcela fara valoare.
Exista posibilitati de a rezilia acest contract?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silita ... poprire salariu .... ContSters143925 ContSters143925 Buna seara, as dori un raspuns oficial (de preferabil din partea unui avocat sau a unui consilier juridic) la situatia in care ma aflu: am un imprumut de ... (vezi toată discuția)
Probleme credit nevoi personale cristidas cristidas Buna ziua, Am un credit de nevoi personale la o banca, de aproximativ 2 ani de zile, si de aproape 3 luni nu am reusit sa mai achit aceste rate, momentan ... (vezi toată discuția)
Faliment personal emanuelaasandei emanuelaasandei Buna ziua! Am o cunostinta care mi-a cerut sfatul si nu stiu ce sa ii raspund, de aceea sper ca cineva dintre dvs poate sa ma lamureasca in acest caz. Persoana ... (vezi toată discuția)