avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... CUM POT DA IN JUDECATA DEZVOLTATORUL IMOBILIAR
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

CUM POT DA IN JUDECATA DEZVOLTATORUL IMOBILIAR

Buna ziua,
am si eu o problema legata de sistemul de canalizare al blocului.Stau la demisol si am vesnic peretii uzi in casa din cauza canalizarii care nu face fata si refuleaza.Va rog sa-mi spuneti cum pot proceda sa-l pot da in judecata pe dezvoltator.
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
turturea, utilizator
Cel mai recent răspuns: turturea , utilizator 16:06, 13 Iunie 2019
Trebuie vazut cine este răspunzător si cine raspunde.
Poate fi mai complicat decat credeti.
Justiția civila este foarte tehnică.

Dacă vreți să deschideți proces il puteti deschide dar ar fi bine sa va faca redactarea acțiunii un avocat pentru a se vedea cu cine sa va judecati si sa propuna probe în apărare.
Ultima modificare: Joi, 13 Iunie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiza canalizari, cum se procedeaza. dumdum66 dumdum66 Am cumparat un apartament intr-un bloc in care conducerea asociatiei este pusa de catre dezvoltator. Nu avem carte tehnica si problemele cu canalizarea si ... (vezi toată discuția)
Patronul abatorului vecin cu mine a înfundat canalizarea comună cu ciment. a procedat legal? ce ar trebui să fac în continuare? MARIA MONSALVETE MARIA MONSALVETE Propietatea pe care am cumparat-o de aproximativ doi ani, avea o canalizare veche comuna cu vecinul Cu ani in urma cand era de stat, a fost AVICOLA ... (vezi toată discuția)
Expertiza/control inspectoratul de stat in constructii nusana21 nusana21 Buna seara. Locuiesc intr-un ansamblu rezidential format din 7 blocuri dintre care 5 finalizate si 2 in curs de finalizare in Popesti Leordeni.In ultima ... (vezi toată discuția)