avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Asistent personal solicita drepturi banesti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Asistent personal solicita drepturi banesti

Va rog daca stie cineva sa ma ajute cu urmatoarea speta:
Asistentul personal al persoanei cu handicap grav solicita la o Primarie de comuna sa i se acorde retroactiv urmatoarele drepturi, citez: ,,sporul de stres de 15 %; indemnizatie de hrana; indemnizatia de vacanta (vouchere de vacanta in cuantum de 1450); plata tuturor zilelor de concediu de odihna in functie de vechimea pe care o am; cresterile salariale de care nu am beneficiat la timp."
Ca urmare va rog sa ma ajutati cu un temei legal si daca se poate cu un punct de vedere pentru a putea formula un raspuns.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:38, 18 Iunie 2019
Care este perioada in care a lucrat la Primarie ?
Lucreaza din luna mai 2013
In instanta , nu poate obtine drepturi salariale decat din iunie 2016 pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistentii personali ai persoanelor cu handicap grav, sunt considerati functionari publici? 74mov 74mov Daca asistentul personal al persoanelor cu handicap grav este platit de catre Primarie, este considerat functionar public? Aredreptul conform noileor acte ... (vezi toată discuția)
Salariul de asistent personal Pocahontas Pocahontas Bună ziua. Din august 2009, eu sunt angajată ca asistent personal al copilului meu cu grad de handicap grav. În luna decembrie am primit concediu de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi salariale are un asistent personal? nicol 3 nicol 3 din 2009 sunt angajata ca asistent personal pt minor cu handicap grav. momentan ma incadrez la gradatia 3 de salarizare -Gradatia 3 - de la 10 la 15 ani - ... (vezi toată discuția)