avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna ziua. As dori sa intreb dak un copil de 1 si 6 luni e obligat sa mearga sa si viziteze tatal la domiciliul acestuia impreuna cu mama.
Cel mai recent răspuns: Avocat Neagu Elena , Avocat 16:28, 14 Iunie 2019
Ati divortat de sotul dvs? Exista o hotarare judecatoreasca prin care sa fie stabilit un program de vizita? Daca nu, tatal are drepturi egale cu dvs asupra copilului, inclusiv dreptul ca minorul sa ramana cu el o perioada mai lunga de timp si dvs sa fitit cea care il vizitati, daca nu mai este alaptat natural.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat( recomandat sau de pe forum) pentru a anihila pretentiile tatalui si pentru a nu va mai sicana si a sta tot timpul cu teama ca maine va poate lua copilul. Sansele sunt de partea dvs avand in vedere varsta frageda a copilului.
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Avocat Neagu Elena, Avocat
Multumesc ptr raspuns. Judecatoarea a decis la infatisare o singura vizita o data pe saptamana la mama acasa si in sentinta a aparut altceva. Copilul sa fie dus in vizita acasa la tata de doua ori pe saptama netina d cont de varsta copilului si de ce decizie a luat judecatoarea in prszenta parintilor si avocatilor. Nu inteleg cum a fst posibila aceasta schimbare.
Ultima modificare: Vineri, 14 Iunie 2019
Manuela Rășină, administrator
Noi nu avem cum să ghicim ce scrie în hotărârea dvs ,mergeți la un avocat cu actele pt a vedea ce solutii aveti.
Ar fi indicat sa trimiteți hotararea unui avocat sa o studieze iar daca mai sunteti in termenul de apel, atunci faceti demersurile pentru calea de atac. Situatia dvs nu poate fi rezolvată pe forum, cu fracțiuni de poveste si fara acte. Platiti o consultanță unui avocat sa studieze tot dosarul si sa vada ce se mai poate face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor roxi_roxana roxi_roxana Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici ... (vezi toată discuția)
Copilul este la sotia mea, si nu ma lasa sa il vad. si sa il iau cu mine Mircearazvan Mircearazvan Sotia mea a plecat de acasa, si-a luat citeva haine si pentru copil si a plecat la mamasa, am avut o discutie si nu o cearta nu mai este loc de impacare, ... (vezi toată discuția)
Dreptul mamei asupra copilului minor Claus Cleo Claus Cleo Buna seara ! Am un bebelus de 2 luni rezultat in urma unei relatii in concubinaj. Tatal copilului a acceptat sa il recunoasca ,a fost bine pana acum intre noi. ... (vezi toată discuția)