Ati divortat de sotul dvs? Exista o hotarare judecatoreasca prin care sa fie stabilit un program de vizita? Daca nu, tatal are drepturi egale cu dvs asupra copilului, inclusiv dreptul ca minorul sa ramana cu el o perioada mai lunga de timp si dvs sa fitit cea care il vizitati, daca nu mai este alaptat natural.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat( recomandat sau de pe forum) pentru a anihila pretentiile tatalui si pentru a nu va mai sicana si a sta tot timpul cu teama ca maine va poate lua copilul. Sansele sunt de partea dvs avand in vedere varsta frageda a copilului.
Multumesc ptr raspuns. Judecatoarea a decis la infatisare o singura vizita o data pe saptamana la mama acasa si in sentinta a aparut altceva. Copilul sa fie dus in vizita acasa la tata de doua ori pe saptama netina d cont de varsta copilului si de ce decizie a luat judecatoarea in prszenta parintilor si avocatilor. Nu inteleg cum a fst posibila aceasta schimbare.
Ar fi indicat sa trimiteți hotararea unui avocat sa o studieze iar daca mai sunteti in termenul de apel, atunci faceti demersurile pentru calea de atac. Situatia dvs nu poate fi rezolvată pe forum, cu fracțiuni de poveste si fara acte. Platiti o consultanță unui avocat sa studieze tot dosarul si sa vada ce se mai poate face.
Ajutor
roxi_roxana
Buna seara! Ma numesc roxana sunt din brasov si am si eu o problema! Sunt divortata si am o fetita de un an si doua luni. Tatal fetitei este fostul sot, nici ... (vezi toată discuția)