avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distrugere gard de catre primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distrugere gard de catre primarie

Buna ziua.
Am si eu o problema cu primaria din localitatea Gorgota, Prahova
Bunicul meu are un teren cu gard in localitate si cu livada si am fost sa vedem ce mai este pe acolo.
In capatul terenului lung, este un canal mic de scurgere a apei pe camp.
Primaria a dat dispozitie sa se sape foarte mult canalul si adanc fara sa ne instiinteze.
Nu doar ca nu au instiintat, ci si au intrat cu buldozerul si au distrus 20 de metri de gard, au sapat si au lasat munti de pamant pe proprietate privata.
Care este legea care ii permite sa intre cu atata nesimtire fara sa anunte ca va face asa ceva?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: miha2020 , utilizator 22:21, 12 Decembrie 2019
Buna seara,
Nu exista asemenea lege dar merita sa ii notificati printr-un cabinet de avocat sau printr-un executor ca intr-un anumit termen sa aduca totul la forma initiala in sensul repararii gardului si a evacuarii pamantului.
Daca nu se conformeaza va sfatuiesc sa va adresati instantei.
multumesc frumos.
Bună seara.
Oare nu ar merge Plângere (dosar penal) pentru "tulburarea posesiei"? Mai ales dacă nu puteți folosi terenul..
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu limitrof KonstantinNT KonstantinNT Bună ziua. Rog să mă ajutați în următoarea speță: dețin un imobil în mediul rural. La est se învecinează cu drumul județean, ... (vezi toată discuția)
Pamant escavat si pus pe proprietatea mea dogarudobra dogarudobra primaria reface mereu un drum care se prabuseste din cauza excesului de apa drumul trebuie latit, adica sapat alaturat pentru a avea dimensiunea necesara ... (vezi toată discuția)
Canal ape pluviale sermit sermit Va supun atentiei urmatoarea situatie pentru care caut rezolvare: Sunt proprietarul unui teren parcurs de un canal de colectare a apelor pluviale si al ... (vezi toată discuția)