avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pamant escavat si pus pe proprietatea mea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pamant escavat si pus pe proprietatea mea

primaria reface mereu un drum care se prabuseste din cauza excesului de apa
drumul trebuie latit, adica sapat alaturat pentru a avea dimensiunea necesara circulatiei
de cate ori se face aceasta operatiune, adica cam o data pe an sau la doi ani, pamantul rezultat din sapaturi este depozitat pe terenul meu proprietate care se invecineaza cu respectivul drum
cand se face drumul in amonte de terenul meu nu se fac si santuri de preluarea apei
astfel pamantul depozitat si apa care vine de pe versanti este dirijata pe acest teren al meu care este ca o uluca, face ca terenul sa fie impins la vale
astfel terenul meu este distrus, iar primaria repara mereu drumul
sunt in divergente cu primaria din cauza unor modificari in schitele parcelare, punerea in posesie a altor persoane cu teren peste proprietatea mea, etc,
procesele nu se castiga la judecatorie daca sunt impotriva primariei respective
ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: dogarudobra , utilizator 19:16, 5 Februarie 2013
va luati autorizatie de construire gard din beton de la de primarie, faceti gardul cu fundatie si tot ce scrie in autorizatia de construire pe latura comuna cu drumul macar si cand mai depoziteaza la dvs peste gard pamantul scos de pe dru plangere penala pt tulburare de peosesie. puneti in curte pe langa gard si cateva tufe de trandafiri, sau butasi de vita de vie, o planta , ceva....care sa poata fi distrus cand basculeaza pamantul peste gard.....daca o sa aiba asemenea neimtire. ca daca va darama gardul deja e mult mai rau.
Daca are divergente mai vechi cu primaria, dupa cum spune, va dati seama ce repede o sa-i dea autorizatie de constructie. Cand primaria procedeaza asa nu e nimic de facut in mod amiabil, singura solutie este instanta de judecata. Nu mai ganditi a nu se castiga niciodata, ca nu e asa. Abuzuri din partea primariilor s-au mai vazut si nu au ramas nerezolvate chiar toate. Tulburarea de posesie poate fi invocata si acum, fara gard, ca tot proprietate e terenul cu si fara gard. Un avocat stie bine cum sa formuleze o astfel de plangere impotriva lor.
la judecatorie este un fost secretar de consiliu (pana in revolutie).acesta a invatat, a absolvit dreptul si este judecator- fost coleg cu primarul care este si acum
demult banuiesc ca este o oarecare influienta din partea lui
se intampla numai la prima instanta, la recurs nu are trecere
eu sunt hartuita de 8 ani intre parchet, prima instanta, recurs, apoi se trimite din nou dosarul la parchet pentru 1-2 ani, apoi urmeaza parchet- judecatorie-tribunal, pentru a treia oara
nu e nimic de facut in tarisoara asta cu dreptatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere gard 2014Elena 2014Elena Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)
Imprejmiure teren corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Am cumparat un teren de 2000 mp intr-o comuna din Calarasi. Terenul este intravilan arabil. Am vecini la N, E si V, iar la S strada. In memoriul ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de autorizatie de construire pt a-mi instala o bariera pe terenul meu? bika bika Detin un teren la strada, intre doua proprietati. Vecinii trec abuziv prin terenul meu, i-si parcheaza masinile si chiar mi-au distrus gardul pe care l-am ... (vezi toată discuția)