avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am nevoie de autorizatie de construire pt a-mi instala ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am nevoie de autorizatie de construire pt a-mi instala o bariera pe terenul meu?

Detin un teren la strada, intre doua proprietati. Vecinii trec abuziv prin terenul meu, i-si parcheaza masinile si chiar mi-au distrus gardul pe care l-am construit (cu autorizatie de constructie de la Primarie). Am cerut o noua autorizatie pt construit gard, dar Primaria ma tot taraganeaza.
-Pot instala cate o barierala fiecare capat al proprietatii ca sa impiedic intrarea masinilor, sau am nevoie de autorizatie ?
-Legal, cum pot bloca trecerea prin terenul meu fara a mai apela la birocratia Primariei ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 16:35, 14 Aprilie 2012
Legal,fiecare proprietar detine obligatia sa isi imprejmuiasca cu gard proprietatea
Din moment ce deţineţi autorizaţie de construire pentru împrejmuire, este necesară o altă A.C doar pt. reparare împrejmuire, fără doc. de urbanism-L.50-1991, ART.2. Dacă au trecut 30 de zile de la data cereii, faceţi-le o atenţionare scrisă celor de la primărie. Pentru nesimţiţii care vă parchează pe teren sau vă trec pe teren, faceţi câte o poză şi faceţi plângere la poliţie, pentru tulburare de posesie- vedeţi să iasă bine în poză nr. maşinilor sau faţa persoanelor . Nu convine nimănui să fie chemat la poliţie pentru aşa ceva. ªi mai apoi, se va ştii că nu e un teren viran ci există un proprietar vigilent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocare autoturism parcat pe proprietate privata gabi_ceausescu gabi_ceausescu As dori sa stiu daca este legal sa blochez un autoturism care a parcat pe un loc de parcare (proprietate privata, a fost cumparat si detin contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Demolare gard construit ilegal pe domeniul public dan009 dan009 un vecin a construit langa fereastra mea pe terenul viran dintre blocuri un gard care ii permite numai lui sa utilizeze acest teren viran; am aflat de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere ... Cornea444 Cornea444 Buna ziua! Care sunt pasii de urmat pentru a obtine doua numere cadastrale pentru doua locuri de parcare ce se afla pe o parcela din jurul blocului. Precizez ... (vezi toată discuția)