avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate comercială
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate comercială

Bună seara. Conform legii nr. 31/1990 o persoană fizică sau juridică nu poate fi asociat unic decât la o singură societate comercială. Deja dețin o societate comercială în care sunt asociat unic și mai sunt asociat într-un alt SRL cu 50% părți sociale. Există posibilitatea să deschid un SRL că formă de asociere între mine persoană fizică și societatea comercială la care sunt asociat unic sau între cele două societăți, care variantă este mai ok din punct de vedere legal ?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 01:05, 16 Iunie 2019
Buna seara,
DA, asa este legal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere srl vioricaiulia vioricaiulia Daca am fost unic asociat intr-un SRL, care acum are activitatea intrerupta, mai pot deschide o societate comerciala unde sa fiu unic asociat ? (vezi toată discuția)
Asociat unic în 2 firme. ce variante am? stepanadrian stepanadrian În prezent sunt asociat unic într-un SRL, dar doresc să deschid încă unul. Ce variante am astfel încât să păstrez controlul firmei sau măcar să nu ... (vezi toată discuția)
Asociat la mai multe societati comerciale letstrycj letstrycj Buna dimineata. As dori sa stiu daca exista un numar maxim de societati comerciale la care poate fi asociata o persoana. (si baza legala). Multumesc. (vezi toată discuția)