avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara din Italia
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara din Italia

Buna.seara. Sunt divortata de 6 ani ,Dupa divort ambii copii rămânându-i la mine. Fostul sot trebuind sa plateasca o pensie de 200 lei pentru amandoi copii.Lucru pe care nu la facut a trimis doar 400 lei si de doua ori cate 100 de euro. Am facut plangere si la politie dar degeaba ca am primit o hartie de la parchet precum ca nu e cu rea credinta neplata pensiei ca nu are nici un venit.Acum cand i_am spus iar.de pensie a spus ca a pus copiilor bani intr_un cont sa ii scoata la.18 ani imputernicit fiind fostul sot ..Eu nu am fost intrebata daca sunt de acord sa le puna copiilor banii in vreun cont.iar din cate stiu avea nevoie de acordul meu pentru asta.Acum el lucreaza in Italia 5_7 luni pe an,asta de 3 sau 4 ani.Cum pot dovedi ca acum lucreaza in Italia si are venituri?Ca sa le plateasca pensia copiilor?i
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Iunie 2019
Adynadyn, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:53, 16 Iunie 2019
Buna seara,
Solicitati prin instanta actualizarea sumei si plata pe ultimii 3 ani
Veti vedea daca este sau nu adevarat.
Ați încercat să mergeți la un executor?
Totodată, formulați o cerere fondată pe art 531 Cod Civil!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce-as putea sa fac? ContSters461301 ContSters461301 Eu nu lucrez si plătesc pensie alimentara in valoare de 150 p luna a unui copil de 9 ani (am fost căsătorita timp de 4 ani si p urma am divortat). Sunt ... (vezi toată discuția)
Neplata pensiei alimentare lulu82 lulu82 buna seara!am o problema si poate reusiti sa ma ajutati dandu mi cateva sfaturi.anul trecut am facut o plangere penala pentru neplata pensiei alimentare,pentru ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei alimentare copil ioneugen ioneugen Va rog sa ma indrumati si pe mine in urmatoarea problema: Dupa terminarea divortului si incredintarea copilului legea a stabilit ca sotia sa ii plateasca ... (vezi toată discuția)