avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Capacitate procesuală Legea 544/2001
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Capacitate procesuală Legea 544/2001

Am formulat o acțiune pe Legea 544/2001 chemând in judecata o unitate administrativ-teritorială (primarie) care refuză să-mi furnizeze informații de interes public. Dar, din greșeală, am uitat să scriu în cererea de chemare în judecată: Primaria X, reprezentata prin primar Y. Practic, am uitat sa scriu; ,,reprezentata prin...”. . Intimata invocă excepția lipsei capacității procesuale pasive a comunei X. Pot să contracarez cumva acest aspect? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 16 Iunie 2019
gabi7, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa capacitate de folosinta a primariei Jayr Jayr Buna ziua tuturor! Speta: Primaria X a dat in judecata angajatii pentru recuperarea unor sume de bani (sporuri) in urma controlului Curtii de Conturi. La fond ... (vezi toată discuția)
Lipsă răspuns solicitare pe 544/2001. primăria ridică excepția lipsei calității procesuale de folosință. este corect? Andr@ Andr@ Am depus o cerere de chemare în judecată împotriva primăriei de sector deoarece nu mi-a comunicat informațiile de interes public solicitate în baza legii ... (vezi toată discuția)
Gresala instantelor? aser aser Am un proces unde parat este primaria ,dar s-a prezentat la proces municipiu, cu toate documentele necesare discutiilor din proces ,prin consilier ... (vezi toată discuția)