avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, sotul meu a fost condamnat la 8 ani in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, sotul meu a fost condamnat la 8 ani in statele unite

Buna ziua, sotul meu a fost condamnat la 8 ani in statele unite, a facut deja 2 ani,iar acum o sa fie transferat in tara, cat ar mai trebui sa faca in romania daca munceste!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:40, 17 Iunie 2019
Trebuie recunoscută hotărârea din SUA si ce a executat acolo.
Apoi pe legea romana se va face calculul.
Sa inteleg ca nu pot afla un raspus mai exact pana nu ajunge in tara? In SUA, se fac 10 luni la an, iar in romania 8 luni, chiar mai putin daca lucrezi, pe el il interesa cat ar fi minimul care l-ar face daca ar veni sa isi fac sentinta aici, tinand cont ca conditile sunt mai bune acolo, singurul motiv pentru care ar veni are fi ca aici ar iesi mai repede. El avand deja 2 ani facuti deja acolo dintre cei 8 luati ca sentinta. O zi buna si multumesc pentru raspuns
Va beneficia de lege ca orice deținut din România daca va fi transferat la un penitenciar din România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat executa efectiv un condamnat din pedeapsa de 4 ani cu executare ? stef56 stef56 din discutia cu un avocat a reiesit ca in romania se executa 8 luni la an si ca daca nu ai fost liberat conditionat mai devreme ( sa zicem la jumatate pentru ... (vezi toată discuția)
Cer contopire sau contestatie la executare ? stef56 stef56 1. am fost condamnat 4 ani cu suspendare sub supraveghere 2. o fapta mai veche judecata dupa aceasta condamnare mi-a mai adus 1 an si 6 luni 3. instanta a ... (vezi toată discuția)
Sentinta primita in turcia helena88 helena88 In luna mai 2011, sotul meu a venit prin transfer din Turcia unde a primit o pedeapsa de 6 ani si 3 luni. Luna aceasta pe 13 s-au implinit 2 ani de cand este ... (vezi toată discuția)