avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere sub influența substantelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere sub influența substantelor

Buna seara.Mi,au venit analizele toxicologice, iar în sa te mi-a iesit 0.012uQ/ ml , thc din sânge...Stiu ca legea românească nu prevede o valoare anume ca si la alcool..Credeti ca judecătorul va avea in vedere aceasta cantitate infimă si sa imi acorde clemență sa obtin o amânare pentru a nu mi anula permisul de conducere ? Tin sa precizez ca il am luat din 15.10.2018...Ar exista si șansa să mi-l dea inapoi cand se împlinește 1 an de zile ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:42, 17 Iunie 2019
Clemență va fi la pedeapsa.
De anularea permisului nu veti scăpa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan bebita83 bebita83 Buna tuturor. Am fost oprit de un filtru de pol . Am fost testat a iesit 0.53 . Am băut circa 150 ml vodka avea alcool 28% Mentionez nu am mâncat si ... (vezi toată discuția)
Condus dupa alcool Florinelll89 Florinelll89 Buna.Am gresit recent de cateva zile.Am consumat de la ora 13 pana la 16... 5 pahare mici de palinca de casa de 30 ml, cu 200 ml cafea.nu am mancat nimic toata ... (vezi toată discuția)
Thc la volan: testul la salivă nu reflectă ce am consumat, care pot fi consecințele? dropz1337 dropz1337 Bună ziua. Sunt un nou membru al acestei comunitati datorita experientei mele de aseara, 12 octombrie. Si anume, eram cu un amic si prietena lui in mașina ... (vezi toată discuția)