avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... In cat timp primesc acasa sentinta instantei?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

In cat timp primesc acasa sentinta instantei?

Am pierdut contestatia facuta la procesul verbal pentru suspendarea permisului pe 30 de zile dar sentinta nu este definitiva si poate fi facut apel in 30 de zile. Intrebarea mea este, termenul de apel se incepe la data la care primesc sentinta acasa? Pentru ca am pierdut procesul in 6 aprilie si pana acum nu am primit nimic. Repet, hotararea din 6 aprilie nu e definitiva si poate fi atacata cu apel. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Andreescu , utilizator 05:42, 18 Iunie 2019
Da, de la comunicare.
Comunicarea nu poate fi interpretata ca "publicarea pe site" nu?. Comunicarea este cea scrisa si trimisa acasa?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Da, de la comunicare.

Dupa ce primiti acasa.
Multumesc frumos! O saptamana minunata va doresc.

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Dupa ce primiti acasa.

Inca ceva, dupa ce iti ajunge acasa, astepti 30 zile si te duci s-o legalizezi, neaparat, altfel nu ti-o primeste la politie, si daca ti-o primeste iti mai da 30 zile fiindca nu le apare data cand e definitiva.

Alte discuții în legătură

Predare permis in urma respingerii plangerii. paul_sonea paul_sonea Buna ziua. Am o problema si se pare ca in tara asta Politia face ce vrea,cum vrea, cand vrea. Am pierdut in instanta procesul contra suspendarii dreptului de a ... (vezi toată discuția)
Contestație pierdută pv brigada rutieră Burn83 Burn83 Buna ziua, as dori câteva informații cu privire la un proces pe care l-am avut cu Brigada Rutieră, respectiv contestația unui PV in care se dispunea amenda ... (vezi toată discuția)
Predare permis dupa pierderea contestatiei dar hotararea fiind neredactata mariustz mariustz Buna ziua, Se da urmatorul caz, contestatie pierduta luna trecuta in fond, cu drept de apel 30 zile de la comunicare. Comunicarea nu s-a facut pentru ca ... (vezi toată discuția)