Buna ziua.am cumparat de pe net un frigider la mina a doua.a mets doar 3 zile apoi s a stricat.lam sinat pe cel de la care am luat.a zis ca vine sa repare dar el a plecat in grecia.cind sa intors lam sunat si a venit pina la urma cu un prieten frigotehnist .a imblat la el si a mers doar 2 zile.acum lam sunat sa vina sa il ia inapoi si sa imi dea banii.dar el cauta tot felul de scuze sa nu imi dea banii.ce pot face in cazul asta?pot sa il reclam?
Ati cumparat pe riscul dvs. probabil fara factura/ chitanta si fara garantii.
Daca nu va intelegeti amiabil, o solutie ar fi sa deschideti actiune in instanta, dar costurile nu sunt mici. Mai sigur si mai ieftin poate fi sa va cumparati un frigider nou.
Dupa parerea mea, nu veti rezolva nimic. Ce documente certe puteti anexa la sesizarea facuta la politie ?
Nu v-a obligat nimeni sa cumparati dupa o reclama de vanzare postata pe internet, fara documente, fara garantii, etc.
Am fost inselat
un om simplu
Buna,
Am cumparat un frigider second hand de la o persoana care se ocupa cu asa ceva cu suma de 350 ron iar persoana respectiva mi-a promis ca in pretul asta ... (vezi toată discuția)