avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autentificare procură la notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autentificare procură la notar

Am de primit niste bani după 3 titluri de la ANRP. In cele 3 titluri sunt eu si o ruda de-a mea. Vreau sa ma imputerniceasca ruda mea ca sa scot eu toti banii, In ordinul 46/C/2011 scrie ca autentificarea procurilor pentru ridicarea pensiei, a ajutorului social, a alocatiei de stat, a pensiei de intretinere si a altor drepturi provenind din legi speciale sau din legi care stabilesc despagubiri sau compensatii reparatorii , primul exemplar costa 8 lei . Cu TVA de 19 % ar fi 9,52 lei. In ordinul 46/c/2011 au uitat sa scrie cat se percepe pentru al doilea exemplar. Daca procura costa 9,52 cu TVA inclus de ce unii notari mi-au cerut 60 de lei ?
Ultima modificare: Luni, 17 Iunie 2019
Hamarsold1944, utilizator
Pentru ca onorariile sunt minimale.
Cu 1o lei, nu isi scoate nici banii de hârtie. Nu mai zic de salariul persoanei care lucrează vreo 30 de minute la procura dvs.
Exista un onorariu minimal si unul maximal.

Unii notari cer 200 lei la o procura.
60 lei este O.K..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problela cu legalizarea actelor. Lisonelta400 Lisonelta400 In Ordinul 46/C din 26 ianuarie 2011 scrie ca legalizarea de copii de pe înscrisurile prezentate de parti pentru fiecare pagina costa 3 lei, daca aplicam TVA ... (vezi toată discuția)
Factura onorariu notar pentru contract de vanzare-cumparare liviud27 liviud27 Buna ziua, Zilele trecute am semnat un contract de vazare-cumparare pentru o garsoniera (credit prima casa). Suma totala a garsonierei este de 134802 la ... (vezi toată discuția)
Onorariul la notar in cazul divortului mariamem mariamem Buna ziua. \poate sa ma ajute si pe mine cineva cu o informatie privind onorariul sau taxa de divort la notar? Se plateste inainte sau dupa semnarea actelor de ... (vezi toată discuția)