avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drept semnatura contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drept semnatura contract individual de munca

Buna ziua!
Puteti, va rog, sa imi spuneti cine are drept de semnare a contractului individual de munca intr-o societate comerciala? Unde este reglementat acest aspect? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 14:42, 25 Iunie 2019
Dreptul de semnatura il poate avea : o persoana imputernicita de catre asociati/AGA , reprezentantul legal al acesteia (administratorul societatii).
Ultima modificare: Marți, 18 Iunie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre admininistratorul unei societati comerciale leonida leonida daca intr-o societate comerciala sunt 3 asociati cu parti egale si unul dintre ei este si administrator iar acesta din urma este plecat din tara si a facut ... (vezi toată discuția)
Administrator / reprezentant legal - numire manager irina_trusca irina_trusca Buna ziua. As vrea sa aflu daca la semnarea unui CIM pentru funcția de manager este necesară semnătura administratorului unei societăți sau CIM poate ... (vezi toată discuția)
Sa infinteaza un srl fany62 fany62 O societate pe actiuni poate impreuna cu o persoana fizica sa infinteze un SRL ? Ce drepturi au actionari din SA asupra SRL-ului ? Cine face imputernicirea ... (vezi toată discuția)