avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cheltuieli de judecată
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cheltuieli de judecată

Bună ziua. Am avut un proces de curând...și am rămas cu cheltuieli de judecată în valoare de 900 ron. Dacă nu am acești bani neavând nici un venit pot cere ore de munca in folosul comunității? Dacă se poate vă rog să î-mi spuneți și mie pașii care sunt de urmat.Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:12, 19 Iunie 2019
Am fost condamnat cu suspendare.....este vb de acele cheltuieli care pe sentința definitivă apare că am de platit cheltuieli de judecată suma de 900 ron. Nu am nici un venit...există vreo posibilitate de a mă achita ( munca in folosul comunității s-au etc....)?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Ati fost condamnat sau ce a fost?

Nu.
O sa achitați cand veti avea bani sau va executa statul pe bunuri...daca va va executa.
De regula, nu vine sa ia bunuri din casa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor judiciar ionmircea ionmircea Se acorda ajutor judiciar pt. plata cheltuielilor de judecata ? (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Laura Stamate Laura Stamate In cazul in care debitorul nu poate achita taxa de timbru aferenta unei contestatii la executare, care sunt alternativele si eventual procedura? (vezi toată discuția)
Se poate solicita ajutor public judiciar si pentru efectuarea ... Alina Avila Alina Avila Se poate solicita ajutor public judiciar si pentru efectuarea expertizelor medicolegale? (vezi toată discuția)