avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Comercializare tutun
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Comercializare tutun

Baiatul meu are 2 ani cu suspendare ptr comercializare mai mult de 1 kg tutun prelucrat Acum am facut si eu aceeasi fapta si la considerat inculpat si pe el deoarece am avut tel interceptate El vorbea la tel cu clientii lui dar ptr mine si a fost la op de cateva ori tot ptr mine Ce sanse are sa nu faca pedeapsa ?

Alte discuții în legătură

Fapta penala hantig_gina1963 hantig_gina1963 Fiul meu a avut o pedeapsa cu suspendare de 2 ani ptr comercializare tutun prelucrat mai mult de 1 kg Acum am savarsit eu aceeasi fapta si la gasit vinovat si ... (vezi toată discuția)
Baiatul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare ptr comercializare ... hantig_gina1963 hantig_gina1963 Baiatul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare ptr comercializare tutun si dupa 1 an a fost ascultat telefonic si l-a auzit vorbind cu unii din clientii ... (vezi toată discuția)
Afacere legala/ilegala carmen_pitesti carmen_pitesti Buna Seara! Va scriu in legatura cu o nelamurire, fiul meu, in varsta de aproximativ 20 de ani vrea sa se apuce o afacere, cred eu ca ilegala, desii el imi ... (vezi toată discuția)