avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fapta penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fapta penala

Fiul meu a avut o pedeapsa cu suspendare de 2 ani ptr comercializare tutun prelucrat mai mult de 1 kg Acum am savarsit eu aceeasi fapta si la gasit vinovat si pe el deoarece au fost interceptate telefoanele iar el a vorbit cu fostii lui clienti ptr mine si a fost trimis de mine sa duca de cateva ori la posta coletele mele Am fost retinuti 24 ore in calitate de inculpat si recidivist Va rog mult spuneti ce sanse are el sa scape ? La el nu a gasit nimik , la mine da ,chitantele sunt pe numele meu Vreau pe cineva sa il apere daca mai are șanse Prejudiciu e foarte mare deoarece sau calculat si frunzele ca prelucrate Ce pot face in acest caz ?
Daca o sa fie gasit vinovat, fiul dvs risca sa fie trimis in judecata si condamnat la o pedeapsa in regim de detentie, din cate inteleg ca a savarsit o noua fapta in timpul termenului de supraveghere.
Anagajati-va avocat care sa va asiste/reprezinte in fata organelor judiciare.
Dumneavoastra credeti ca ar putea fi considerat complice doar ptr faptul ca a raspuns la telefon si a discutat cu fostii clienti ai lui ptr mine si a fost la oficiu sa imi duca mie cateva colete?Va multumesc mult ptr raspus ,dar sunt o mama care se simte vinovata daca fiul meu pateste ceva
ART. 48 cod penal
Complicele
(1) Complice este persoana care, cu intenţie, înlesneşte sau ajută în orice mod la săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală.
(2) Este de asemenea complice persoana care promite, înainte sau în timpul săvârşirii faptei, că va tăinui bunurile provenite din aceasta sau că va favoriza pe făptuitor, chiar dacă după săvârşirea faptei promisiunea nu este îndeplinită.

Ultima modificare: Vineri, 5 Iulie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare tutun hantig_gina1963 hantig_gina1963 Baiatul meu are 2 ani cu suspendare ptr comercializare mai mult de 1 kg tutun prelucrat Acum am facut si eu aceeasi fapta si la considerat inculpat si pe el ... (vezi toată discuția)
Furt calificat. PaulB17 PaulB17 Buna,as vrea sa deschid un subiect destul de des dezbatut,si anume furt calificat,aseara am intrat in contradictoriu cu un prieten,care mi-a spus ca defapt,cel ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutatima corina1990 corina1990 buna ziua numele meu este corina ,si am lucrat pe timp de var la un bar de la noi din comuna ,mam anagajat in 10 mai si acum cand am plecat am aflat ca nu ... (vezi toată discuția)