avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Baiatul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Baiatul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare ptr comercializare ...

Baiatul meu a fost condamnat la 2 ani cu suspendare ptr comercializare tutun si dupa 1 an a fost ascultat telefonic si l-a auzit vorbind cu unii din clientii lui dar pentru mine care m-a gasit cu cateva kg in casa .Il acuza de coautorat si il considera recidivist Ce sanse are ?
Cel mai recent răspuns: hantig_gina1963 , utilizator 10:26, 17 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comercializare tutun hantig_gina1963 hantig_gina1963 Baiatul meu are 2 ani cu suspendare ptr comercializare mai mult de 1 kg tutun prelucrat Acum am facut si eu aceeasi fapta si la considerat inculpat si pe el ... (vezi toată discuția)
Fapta penala hantig_gina1963 hantig_gina1963 Fiul meu a avut o pedeapsa cu suspendare de 2 ani ptr comercializare tutun prelucrat mai mult de 1 kg Acum am savarsit eu aceeasi fapta si la gasit vinovat si ... (vezi toată discuția)
Infractiune de detinere tabac i.a.antrep. fiscal: recidiva AlinVlaic AlinVlaic Buna ziua, va salut cu respect si va rog sa va dati cu parerea despre complicatul meu caz! Incep prin a spune ca un 2010 am fost condamnat la 3 ani inchisoare ... (vezi toată discuția)