avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 403 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Personalitate juridica grădiniță privata
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Personalitate juridica grădiniță privata

Buna seara! As dori sa stiu care sunt pașii de dobandire a personalității juridice a unei grădinițe private? Din cate am înțeles, unitatea de învățământ privata trebuie sa aibă personalitate juridica proprie chiar daca activitatea acesteia este susținută de un ong sau srl care au personalitate juridica. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 23:56, 30 Iulie 2019
Se poate face un SRL.
Depinde de mai multe lucruri ca sa găsiți variante.
pe ce va bazati ideea ca trebuie sa aiba personalitate juridica proprie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)
Asociatie cu activitati economice suciu_diana suciu_diana Buna ziua, o asociatie non-profit poate desfasura si activitati economice...corect? Dar daca aceasta asociatie non-profit desfasoara [u]numai ... (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational ada32 ada32 Buna ziua, as dori sa stiu, pentru infiintarea unui centru educational care va avea activitati, ateliere, cursuri diverse - engleza, bucatarie, creativitate - ... (vezi toată discuția)