avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu social SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu social SRL-D

Buna ziua. Detin un SRL-D din noiembrie 2016 am avut contract de comodat pe o perioada de un an care a expirat si nu l am mai reinoit pana acum. Vreau sa l reinoiesc luna viitoare si o sa l mut la alta adresa intr un apartament. Ce acte trebuiesc facute? Trebuie sa primesc acordul vecinilor?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 11:08, 20 Iunie 2019
Buna ziua, trebuie sa redactati o hotarare AGA/Decizie Asociat Unic cu privire la schimbare sediu, contractul nou, modificarea actului constituitiv, depunerea documentatiei aferente la ONRC. In cazul in care sediul dvs. este situat la bloc, va trebuie si acordul asociatiei de proprietari si a vecinilor stanga, dreapta, sus, jos. De asemenea, aveti grija la unicitatea sediului, sens in care nu trebuie sa mai existe un alt sediu stabilit la adresa respectiva.
Dați valență celor învederate cu mențiunea că dacă există alt sediu nu este nicio problemă, însă trebuie individualizată o altă camera pentru sediul dvs (de ex: camera 2).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Vreau sa schimb sediul social al societatii (firma infiintata in 1998). Noul sediu social al societatii vreau sa-l mut la apartamentul pe care il ... (vezi toată discuția)
Pfa - sediu profesional intr-o casa Frezia84 Frezia84 Urmeaza sa stabilim sediul profesional al PFA-ului intr-o casa. Intrebarile mele sunt: - trebuie sa individualizez cumva o camera in sensul stabilirii ... (vezi toată discuția)
Acte necesare schimbare sediu Altheea Altheea Buna ziua, In cazul schimbarii sediului unei firme, persoana care depune actele la Registrul Comertului are nevoie de procura speciala legalizata data de cei ... (vezi toată discuția)