avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Acord de recunoaștere a vinovăției accident rutier
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Acord de recunoaștere a vinovăției accident rutier

Bună seara, în urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni victima a primit 90_100 zile de îngrijiri medicale, eu fiind șoferul vinovat am fost informat ca pot încheia un acord de recunoaștere a vinovăției. Dacă fac acest lucru firma de asigurări sau victima se pot îndrepta împotriva mea pentru daune morale sau recuperarea sumelor plătite? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Valy25 , utilizator 06:34, 21 Iunie 2019
Oricum veti fi condamnat penal.
Pedeapsa însă poate fi diversă...

Dacă aveți avocat discutați cu el cum sa va apărați pe parte civilă.
Este clar ca sunteti vinovat si daca prindeti judecătorul în toane proaste este risc ridicat sa ajungeți dupa gratii.
Mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima unui accident auto nu a depus plângere împotriva șoferului vinovat, dar e nemulțumită de suma propusă de asigurător și îl va da în judecată. poate fi chemat în instanță și șoferul? Valy25 Valy25 Bună seara, am următoarea întrebare. In urma unui accident rutier petrecut pe trecerea de pietoni victima nu a depășit 90 de zile de îngrijiri medicale, ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, daune materiale si morale pysy182003 pysy182003 Sunt vinovata de producerea unui accident rutier(evenimentul sa produs la o trecere de pietoni) din care a rezultat o victima cu leziuni corporabile ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Hyzny Hyzny Care este procedura de cercetare in cazul unui accident de masina pe trcerea de pietoni?Mai concret:O masina a lovit o doamna pe trecerea de pietoni,victima ... (vezi toată discuția)