avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Violare de domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Violare de domiciliu

Salutare

Poate sa constituie violare de domiciliu următoarea situație.?

Socrul meu are o cheie de la apartament, obținută de la soție, în lipsa noastră întra în casa deși i am explicat în repetate randuri ca nu are ce cauta în apartament în lipsa noastră, mai exact a soției.

Poate constitui obiectul unei volari de domiciliu?
Cel mai recent răspuns: Filip M , utilizator 22:15, 22 Iunie 2019
Dacă i-a dat cheie e logic ca nu ii trebuia cheie daca era cineva acasă...
Lamuriti amiabil toate aspectele astea in familie, nu cred ca este cazul sa va ganditi la o plangere penala.
Ultima modificare: Joi, 20 Iunie 2019
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Nu aș zice. Cât timp i s-a dat cheia voluntar de la unul dintre coproprietari este o prezumție destul de puternică în sensul îndreptățirii de a intra în apartament. O variantă extrem de simplă și mai puțin costisitoare ar fi schimbarea încuietorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Barbatii au dreptul la protectie? Sergiu92 Sergiu92 Buna ziua! Descriu urmatoarea situatie: un cuplu care are in proprietate comuna 2 imobile -un apartament si o casa la sat- divorteaza. Nu fac partajul din ... (vezi toată discuția)
Violare de domiciliu? ContSters139971 ContSters139971 am un apartament donat de fratele meu cu uzul fruct viager dar in 2007 m-a dat in judecata ptr revocare donatie. Anul trecut m-a dat in judecata ptr evacuare ... (vezi toată discuția)
Renovare imobil comun ContSters388016 ContSters388016 Salutare , impreuna cu alti 2 copropietari detin un imobil , fiecare dintre noi detine cota de 1/3 . Unul dintre copropietari locuieste singur in acest imobil ... (vezi toată discuția)