avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pensie alimentara

Salutare

Ce venit se ia în calcul la pensia alimentara
Venitul meu se compune din salariu fix și lunar se adaugă o prima pentru rezultate, prima este prezenta aproximativ în fiecare luna, însă difera.ca valoare
Se ia în calcul și aceasta prima?
Sau rămâne în calcul doar salariul de Baza?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:22, 22 Iunie 2019
Veniturile periodice nu se iau în considerare!
acea prima face parte din pachetul salarial, asa ca nu vad de ce nu s-ar lua in calcul. Pensia poate fi stabilita in procent, asa ca nu conteaza ca prima difera de la luna la luna.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Iunie 2019
gi-jane2, moderator
Practica instanțelor este neunitară în această materie, dar în majoritarea cazurilor baza de calcul se va raporta doar asupra veniturilor permanente și sigure!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividendele si pensia de intretinere minor kromred kromred As vrea sa stiu daca dividentele incasate de la firma in care sunt actionar se calculeaza la pensia alimentara sau nu? Unii avocati spun ca nefiind un venit ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara calculata cu tot cu sporuri Tommy D Tommy D Bună ziua, Am o întrebare care nu-mi dă pace de ceva vreme. Am divorțat in 2009 și de atunci plătesc o pensie alimentară raportată la venitul ... (vezi toată discuția)
Baza calcul pensie alimentara TwinkleShe TwinkleShe Buna ziua, In conditiile in care venitul lunar consta intr-un procent fix, respectiv 70%, si diferenta de 30% este variabila ( domeniul de activitate este ... (vezi toată discuția)