Deocamdata nu scrie nimic... dar am vrut sa stiu daca sunt luate in considerare sau nu, pentru ca la cineva au fost luate in calcul la altcineva judecatorul a spus ca nu pot fi luate in calcul pentru ca dividentele nu sunt venituri constante.
Pana la urma cum este corect?
daca pensia se stabileste in procent din venitul net, nu conteaza cum si daca incasati dividende. cand incasati, si daca, platiti procentul raportat la tot venitul, atat cat e.
E un venit, nu e cu destinatie speciala pt care platiti impozit. Daca puteti plati statului impozit, puteti plati si pensie copilului.
Dividendele se încasează anual. Asta inseamna la sfarsitul unui an fiscal. Acestea pot sa existe anul asta. La anul sa nu mai fie. Cum stabilește judecătorul ce dividente voi avea eu peste 1 an și dacă voi avea.
Dar întrebarea este, de ce unele instante calculează dividendele la pensia alimentara și altele nu... nu au învățat legea la același școală???
- pentru a completa un mesaj, folositi functia " editeaza"
Pensie alimentara
iuliana80
Buna ziua! Venitul lunar este alcătuit dintr-un salariu de baza la care se adaugă sporuri de noapte, weekend, sarbatori legale, plus tichete de masa. Pensia ... (vezi toată discuția)