avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurarii la credite
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurarii la credite

am luat un credit de la raiffeisen bank acum un an eram angajat la o societate pe perioada nedeterminata din anul acesta in luna septembrie am devenit somer din motive neimputabile mie am avut o vechime de 7 ani la societate din ajutorul de somaj nu pot sa platesc ratele am un somaj de 488 lei iar rata este de 126 lei intrebarea mea este daca asigurarea pe care am facut la luarea creditului care contine textul de mai jos am dreptul sa achite firma la care am fost asigurat plata ratei mele circa 6 luni Flexicredit - Asigurarea de somaj este afectata de o perioada de amanare a acoperirii prin asigurare de 180 de zile, calculata o singura data de la data intrarii in vigoare. Cererea de despagubire va fi refuzata automat daca ti se notifica incetarea angajarii din motive neimputabile salariatului in aceasta perioada de 180 de zile.
Plata despagubirii este conditionata de trecerea unei perioade de asteptare de 90 de zile consecutive, perioada calculata de la data somajului. Despagubirea pentru somaj este de 6 plati lunare consecutive. Despagubirea va reprezenta plata a maximum 6 rate lunare consecutive, conform graficului initial de rambursare.

Alte discuții în legătură

Plati neinregistrate la credit pt bunuri AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Am nevoie de ajutorul dvs in privinta unei probleme pe care o am cu TBI Credit. Am luat un calculator prin ei in 2005, pe 5 ani, platind ... (vezi toată discuția)
Rambursand anticipat tot creditul ramas am sansa sa recuperez platile facute pentru asigurare? relav_2010 relav_2010 Am in vedere posibilitatea rambursarii anticipate a intregii sume datorate in acest moment unei banci (am platit 3 ani pana in prezent, creditul fiind ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. mama mea a avut un credit de nevoi personale la raiffeisen ... Eu Tudor Eu Tudor Buna ziua. Mama mea a avut un credit de nevoi personale la raiffeisen bank incepand din 2018 iar in 2021 a decedat. Asigurarea a platit partial suma ramasa ... (vezi toată discuția)