avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare, la un bloc construit în 2015,iar terenul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare, la un bloc construit în 2015,iar terenul aparține tuturor locatarilor prin cota indivizs

Blocul nostru a fost construit în 2015,si dezvoltatorul ne a spus sa ocupam locuri parcare în ordinea cumpărării. În jurul blocului sunt în jur de 80 locuri dar noi în bloc avem 146 apartamente. Terenul este trecut actul de vinzare la fiecare locatar ca cota indiviza.
Cum noi trebuie sa procedam sa fim mulțumiți și sa nu mai existe certuri în acest sens?
Cel mai recent răspuns: Octavian2021 , utilizator 23:37, 14 Februarie 2021
Atat timp cat dezvoltatorul a vandut strict bun imobil,nu raspunde pentru cota parte indiviza care in fapt reprezinta cota comuna neidentificata in documentul de achizitie bun imobil
Asociatai de proprietari prin regulamentul de ordine interioara paoge dispune regulile pentru utilizarea partii comune


ynocentta a scris:


Asociatai de proprietari prin regulamentul de ordine interioara paoge dispune regulile pentru utilizarea partii comune

Se poate contesta regulamentul in instanta? Am cumparat un apartament acum 2 saptamani, (fostul proprietar mi-a lasat si locul de parcare) iar acum am fost amenintat si fortat de presedintele blocului sa mut masina ca e randul altui locatar sa parcheze acolo.

Ce putere juridica are acel regulament si este legal sa ai T-uri cu lacate pe aceste locuri de parcare comune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bloc cu (pe terenul dezvoltatorului) locuri de parcare comune, ... Octavian2021 Octavian2021 Bloc cu (pe terenul dezvoltatorului) locuri de parcare comune, locatarii s-au inteles de comun acord sa existe o lista de asteptare pentru ocuparea locurilor ... (vezi toată discuția)
Parcare la comun - vecinii isi bat t-uri blocatoare nea_pandele nea_pandele Salut, Viata e complexa si are multe aspecte astfel am ajuns sa locuiesc intr-un bloc nou. Problema e urmatoarea: sunt 24 de apartamente, ~16 locuri de ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza teren in jurul blocului bsandrei bsandrei Buna ziua, In blocul in care tocmai m-am mutat, odata cu achizitionarea apartamentului am dobandit si o cota parte din terenul din jurul blocului. ... (vezi toată discuția)