avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1111 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bloc cu (pe terenul dezvoltatorului) locuri de parcare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bloc cu (pe terenul dezvoltatorului) locuri de parcare comune, ...

Bloc cu (pe terenul dezvoltatorului) locuri de parcare comune, locatarii s-au inteles de comun acord sa existe o lista de asteptare pentru ocuparea locurilor de parcare (in ordinea cumpararii apartamentelor). Asa ca eu, ca nou proprietar (cu toate ca vechiul proprietar mi-a lasat cheia lacatului de la T-ul din parcare) am fost obligat sa eliberez locul de parcare pentru ca potrivit listei, sunt ultimul pe lista si sunt vreo 6 inaintea mea.

In afara de regulamentul intern, nu exista nici un document autorizat care sa ma forteze sa eliberez acel loc de parcare. Ce pot face in aceste conditii din punct de vedere legal?

Precizez inca o data, toate locurile de parcare sunt la comun lasate de dezvoltator, nimeni nu are loc cumparat, doar si-au pus ei lacate pe T-uri.

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2021
Octavian2021, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:45, 15 Februarie 2021
Atat timp cat exista o conventie intre locatari,se impune sa o respectati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare, la un bloc construit în 2015,iar terenul aparține tuturor locatarilor prin cota indivizs Tomescu Ctin Tomescu Ctin Blocul nostru a fost construit în 2015,si dezvoltatorul ne a spus sa ocupam locuri parcare în ordinea cumpărării. În jurul blocului sunt în jur de 80 ... (vezi toată discuția)
Problemă cu spațiul comun în asociația de proprietari. cum se poate rezolva dacă unul dintre vecini ia decizii de unul singur? tomaberta tomaberta Buna ziua, avem următoarea problema la bloc. Pe lateralul blocului avem un spatiu. Privat (verificat pe cadastru / plan de amplasament etc) dar comun. Am ... (vezi toată discuția)
Drept de folosinta a locului de parcare nossferatuss nossferatuss Buna ziua. Am achizitionat un apartament intr-un bloc nou si am primit de la dezvoltator, prin contractul de cumparare, \"dreptul de folosinta exclusiva\" ... (vezi toată discuția)