avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Problema

Bună seara. Eu am 20 e ani prietena mea are 17. Dorim sa ne mutam împreună. Dar părinții ei," bineînțeles" că nu sunt de acord cu mine. Deoarece vor să i aleagă ei pe cineva. Menționez că nu suntem țigani. Sunt student, lucrez, provin dintr-o familie super ok din punct de vedere financiar. Ideea este daca ne putem muta împreună legal de acum, fără să ne streseze poliția, protectia copilului, ne am saturat de poliție, etc. părinții ei m au acuzat deja de viol și au am demonstratat că a fost de bună voie, cazul s-a clasat, deci nu putem vorbi de corupere de niciun fel. Dacă îmi puteți da un răspuns sigur mi-ați fi de mare ajutor. Stric legal, nu moral. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Am o relație cu un bărbat mai in varsta Andradavigh Andradavigh Eu am 17 ani,iar iubitul meu are 33,mama ne interzice sa fim împreuna și a spus ca o sa îl bage la corupere de minori.O poate face fără acordul meu ?Nu ... (vezi toată discuția)
Minora vrea sa se mute la iubitul ei major Gmbody98 Gmbody98 Daca eu vreau s o iau pe iubita mea minora de la ai ei ce tre sa fac ? Ma-sa cica tre sa vin cu politia si protectia copilului la ea acasa ca sa-mi dea ... (vezi toată discuția)
Plecare minor de acasa aaadrian aaadrian Buna ziua! Am 35 de ani si prietena mea are 15 ani si 8 luni. Vrem sa ne mutam impreuna. Daca ea vine la mine acasa, si le spune parintilor unde este, adresa, ... (vezi toată discuția)