avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am o relație cu un bărbat mai in varsta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am o relație cu un bărbat mai in varsta

Eu am 17 ani,iar iubitul meu are 33,mama ne interzice sa fim împreuna și a spus ca o sa îl bage la corupere de minori.O poate face fără acordul meu ?Nu mă forțează sa stau cu el,ci o fac de buna voie.
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
Andradavigh, utilizator
Nu se pune problema de corupere de minori la 17,sa nu fie cumva profesor,tutore adică cineva care te putea convinge având un ascendent moral.
Nu este profesor,in privința asta,dacă ar fi sa mă mut la el acasă,și părinții mei ar venii cu poliția,nu ii pot face nimic?
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2019
gi-jane2, moderator
Nu au ce să îi facă, nu sunt întrunite elementele constitutive ale niciunei infracțiuni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie cu o minora va rog ajutati-ma FuckOff FuckOff Buna seara am si eu o mare problema de vreo 5 luni de zile am o relatie cu o minora eu am 20 de ani ea are 15 ani.turorele ei adica mama ei a fost de acord cu ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori Ama19 Ama19 buna ziua... fata(care are 17 si jumatate) are un iubit cu 6 ani mai mare decat ea... daca fata ramane insarcinata iar tatal respectivei merge la politie si ... (vezi toată discuția)
Raport sexual cu un minor saramiranda saramiranda buna asi dori sa stiu daca intretinerea de raporturi sexuale cu un minor se pedepseste.fratele meu are 19 ani si sta cu o fata de 16 de aproape 6 luni.problema ... (vezi toată discuția)