avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Minora vrea sa se mute la iubitul ei major
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Minora vrea sa se mute la iubitul ei major

Daca eu vreau s o iau pe iubita mea minora de la ai ei ce tre sa fac ?
Ma-sa cica tre sa vin cu politia si protectia copilului la ea acasa ca sa-mi dea semnatura. Vrem sa ne mutam impreuna atat, iar parintii ei sunt de acord.
Cel mai recent răspuns: Gmbody98 , utilizator 22:34, 28 Februarie 2018
Este bine sa analizati cu multa responsabilitate varianta dorita de dv
Pentru a indeparta situatii neplacute ,este de preferat sa asteptati ca minora sa ajunga la majorat sa obtina acordul parintilor
Am analizat o. As vrea sa stiu cum trebuie procedat atat, lectii de morala gasesc, fara suparare. Parintii sunt de acord vrem doar sa stim cum trebuie procedat atat.
Nu va puteti muta impreuna si "atat". Acest "atat" inseamna multe responsabilitati care nu ar trebui sa fie asumate la o varsta atat de frageda.
Ideal ar fi ca iubita sa-si termine studiile si sa devina majora pt. a lua o asemenea decizie. De ce atata graba?
Pana la urma, ... politie si protectia copilului, sau sunt de acord parintii? Va cam contraziceti...
Parintii sunt de acord, iar mama fetei a spus ca trebuie sa dea semnatura la protectia copilului si la politie cum ca este de acord. Ea se grabeste si parintii ei, nu eu. Nu vreau sa credeti ca sunt vreun tigan care vrea s-o ia. Am studii superioare facute in alta tara chiar. Eu i-am explicat ca sa mai astepte dar na daca nu vrea, asta e, ne mutam.


Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relație cu fată de 17 ani Xpoisonxdartx Xpoisonxdartx Sunt într-o relație cu o fată de 17 ani, eu am 21. Sunt împreună cu ea de 8 luni. Părinții fetei tolerează relația noastră dar din păcate ea provine ... (vezi toată discuția)
Daca la 16 ani și 6 luni sunt insarcinata,iar iubitul meu are ... Yanaaaa Yanaaaa Daca la 16 ani și 6 luni sunt insarcinata,iar iubitul meu are 22 de ani poate avea probleme dacă părinții depun plângere?Si care ar fii motivul pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Andra244 Andra244 Bună! Am 17 ani jumătate și vreau sa ma mut la iubitul meu. El e major,suntem de aproape un an împreuna. Vrem sa ne facem viața frumoasa amandoi,iar ... (vezi toată discuția)